sunnuntai 21. elokuuta 2016

Perhosten lumoa

Tänään oli omenoiden kärräystä oikein olan takaa, mutta meinasi hommat ihan tyssätä, koska perhosia on niin mahdottomasti. Ei olisi malttanut muuta kuin niitä ihailla vaan!

Ilahduin myös alla olevista kukista, sillä vihdoinkin prinsessa Kate -kährö avasi ensimmäiset kukkansa!



Varsinkin Amiraaliperhosia oli todella runsaasti. Myös Neitoperhosia ja Suruvaippoja, mutta niistä en oikein onnistunut kuvia ottamaan.
Kuvien taustalla näkyy runsaasti omenoita maassa. Niitä pitäisi käydä keräämässä ja haravoimassa päivittäin, mutta heti kostautui, kun olin kipeänä.




"Riettaastakin" tuli sitten ihan kukan näköinen:)





Ville de Lion ei petä kukinnassa koskaan.




Samettikukan taimet olivat tosi surkeita, kun istutin ne. Nyt ovat todella komea puskas. Itse siemenestä kasvatettuja.

Pikkuhiljaa alkaa näyttää tämäkin kolkka puutarhalta.


Puutarha-apulainen kaipasi sylihetkeä
Sain myös viimeisimmän kukkapenkin valmiiksi, mutta laitan siitä kuvia myöhemmin. Nyt toivotan teille oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa. Lähden siivoamaan puutarha-apulaisen ikkunalta siivoamia kaktuksia. Harmikseni kaksi meni poikki ja miesten paidat, jotka olivat pyykkitelineellä, ovat nyt piikkipaitoja.... Ja kaktusruukuissa oli runsaasti lekasoraa...jippii...:(

8 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia ja näkymiä! Hihi, vai siellä on pikku-apuri kaatanut kaktuksia :) Meillä ei ole huonekasveja ollenkaan, koska kissat kiinnostuvat niistä ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi näitä tapahtuu harvoin, mutta nyt oli kyllä jälki aikas työlästä...

   Poista
 2. Perhosia onkin nyt ihastuttavan paljon ja minäkin olen bongannut pihaltamme ensi kertaa suruvaipan. Tutummat neito- ja amiraaliperhonen ovat esiintyneet meillä myös melko runsaslukuisina.
  "Ville" on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhoset ovat aivan ihania ja juu, Ville on luotto kähröni, sitä kasvaa parissa paikassa pihalla:)

   Poista
 3. Ihania perhoskuvia. Nyt onkin runsaasti perhosia, paljon enemmän kuin esimerkiksi viime kesänä.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kukka Kate-kärhössä. Miten näitä upeita kärhöjä onkaan niin paljon, että jatkuvasti tulee eteen joku uusi ihanuus.
  Ikkunalaudat on kissoja varten. Ilmeisesti tällainen pikkuseikka on päässyt sinulta unohtumaan ja apuri hoiti asian kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kate on nätti, joskin kukka on melko pieni.
   Päinvastoin, olen jättänyt joka ikkunalle tilaa myös kissoille, mutta ilmeisesti kärpänen ei ole osannut olla "oikeassa" kohtaa ikkunalautaa saatavilla....

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D