lauantai 6. elokuuta 2016

Kukkia


Pikku hiljaa alkavat uudet kukkapenkit täyttyä kasveista.


Leikkimökin viereiseen penkkiin olen koittanut kerätä kasveja, joiden lehtien värit ovat pääosassa. Tämän vuoen hankinta ovat keijunkukat, vaaleanvihreä Lime pie ja punalehtinen Cherry Cola. Niiden oikealla puolella syyskimikki. Tämä penkki alkaa olla hyvässä kasvussa.Perhosia on ollut kivasti liikkeellä lämmöstä johtuen. Heti kun aurinko pilkistää, alkavat siivekkäät lennellä. Ne ovat niin kauniita, eikä niihin ikinä kyllästy.Kärhöt kukkivat myös kauniisti. Yläkuvassa Warsva Nike, alla olevan nimeä en muista, mutta sen piti olla kuollut. Se siis nousi kuolleista, mikä on oikein hyvä asia.


Siinä ne sitten kasvavat yhdessä Ernestin kanssa, jonka istutin kuolleen valkoisen tilalle.


The President on niin kaunis ja suuri kukkainen. Tykkään siitä aina vaan yhtä paljon.
Huvimajan edessä myös Iisot kukkivat kovasti. Ne ovat nättejä ja tuoksuvat niiin hyvälle.


Ruusuista Tom Tom on kaunein ja kukkia tulee koko ajan uusia. Plantagenista viime vuonna ostamani ruusut kuolivat talvella kaikki. Tiedämpä, etten sieltä enää ruusuja osta. Tom Tom on K-raudasta ostettu ja kotimaista alkuperää oleva taimi. Niinpä varmasti meidän talveemme sopivampi.

Mukavaa viikonloppua kävijöille!

5 kommenttia:

 1. Sinulla on monta upeaa kärhöä. Nyt kiinnitän niihin entistä enemmän huomiota, kun olen vihdoin saanut omatkin kasvamaan ja kukkimaan.
  Kummasti ne kukkapenkit täyttyvät. Alkuun tuntuu, että tyhjiä paikkoja on liikaakin ja sitten humps, aukkopaikat täyttyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari vuotta siinä yleensä menee, ennen kuin kukkapenkit ovat loistossaan.

   Poista
 2. Paljon kauniita kukkia!Meidän 12 v kissa haudattiin eilen,oli ehkä saanut myrkkyä.Mutta mirrinmintun viereen sai paikan.

  VastaaPoista
 3. Paljon kauniita kukkia!Meidän 12 v kissa haudattiin eilen,oli ehkä saanut myrkkyä.Mutta mirrinmintun viereen sai paikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, miten ikävää. Voimia suruusi.
   Mirrinminttu on oivallinen viimeinen leposija kisulle.

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D