maanantai 1. elokuuta 2016

Jotain aikaan sentään

 Jotenkin tuntuu tahmealta tänä kesänä kaikki tekeminen. Tai, kyllä sitä on puuhattu yhtä ja toistakin, mutta enemmän sellaista vanhan kohennusta kuin pihaprojektin jatkamista. Sain kuitenkin viimein tuulimyllypenkin laajennuksen toteutettua. Alla kuva viime kesältä, siis ennen kuvaJa tässä sitten jälkeen.Ajattelin kerätä penkkiin vain mykerökukkaisia kasveja, ja tietenkin ne ovat nyt kiven alla... No, viherpeukalot eivät pettäneet taaskaan ja syyssädekukkia on tulollaan. Hong Kongista löysin kauniin värisen punahatun. Löysin myös pari päivänkakkaraa ja reunaan ajattelin kylvää kaunokaisia. Hiljalleen...


Nälkä onneksi kasvaa syödessä ja seuraava projektiosa on laitettu aluilleen. Tuli vaan liian lämmintä, joten jäi vielä vaiheeseen, mutta pian jatkuu.Apulaisia pitää myös olla työtä johtamassa:)


Kärhöistä tähän loppuun vielä kaunis Rapsody, jonka myötä toivotan teille kivaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onneksi se kesä tulee aina sieltä uudelleen, jos ei ehdi tänä vuonna niin jatketaan sitten taas seuraavana,,,

   Poista
 2. Isot projektit imevät voimat tehokkaasti. On tuossa penkin laajennuksessa ollut kaivamista, mutta on se kannattanut. Hieno lopputulos.
  Työnjohtokin on parasta A-luokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä oli hommaa ja jäsenissä tuntui, mutta tulee siitä aina niin hyvä mieli kun saa jotain valmiiksi. Vielä kun kasvit saa paikoilleen ja alkavat kasvaa;)

   Poista
 3. Kukkapenkin laajennus näyttää todella hienolta, siistiä jälkeä. Tärkeää myös, että on seuraa ja apulaisia puutarhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Apulaiset ovat kyllä tosi tärkeitä, jos ei muuten, niin piristävät touhuillaan...

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D