sunnuntai 14. elokuuta 2016

Haaste yllätti

Selätön puutarhuri -blogin Maatuskalta haasteen. Se meinasi livahtaa ihan ohitse, mutta lupasin vastata kysymyksiin ja tässäpä niitä sitten:


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen


2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
Tämän Mirrinmittua ja kissanhäntiä- blogin aloitin muistikirjaksi itselleni siitä, mitä puutarhassani tapahtuu. Tuntui paremmalta pitää erillistä blogia puutarha-asioille. Ensimmäinen postaus näyttää olevan 15.2.2012. Ompa aika vierähtänyt!

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
Millaisiahan sitä osaisi? Itse tykkään blogeista, joissa on paljon kuvia ja hyviä ideoita. Ja pienellä rahalla toteutettuna. Itse en ole mikään huippukuvaaja, mutta koska blogini on muistikirja itselleni, tärkeintä on, että kuvista selviää, mitä olen tehnyt ja istuttanut.
Tärkeää on mielestäni, että blogi on pitäjälleen mieluisa, silloin se palvelee yleensä muitakin.

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.


Selätön puutarhuri -blogin Maatuskalta haaste tuli, kiitos vain siitä Maatuska.

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi.
Tämä on jo kiertänyt laajalti, joten en laita tätä sen kummemmin eteenpäin. Jos jollakin täällä piipahtavalla ei ole vielä tätä haastetta käynyt, niin olkaa hyvä, tästä sen saa mukaan ottaa:)

Käytin tässä kirjoituksessa vanhoja kuvia blogin alku ajoilta. Aika kiva, että tuli katsaus myös vanhaan kuvasatoon. Tässä yksi kuva toukokuulta 2012
Ja tässä tältä keväältä samasta paikasta
Kuvakulma ei ole ihan sama ja harmittelin, ettei alemmassa kuvassa näy, miten tuijanrääpäleet ovat kasvaneet, mutta kyllä tästä silti näkyy vähän enemmän vihreää. Laitan myöhemmin uuden kuvan, kun saan paikan ikuistettua:)

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa sunnuntaita, ulkona näyttäisi pilkistelevän aurinko ja lupasin lähteä tytön kanssa mustikkaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea näitä haastevastauksia. Aika samanlaiset syyt löytyy useimpien blogialoituksen takaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D