perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesä tulikin sitten rytinällä ja tuntuu, että kaikilla kukkasilla on kiire kukkia. Juhannusruusukin on täydessä kukassa, mitäs sitten juhannuksena ihastellaan? Eikö ole jännä, miten tätä odottaa koko talven ja sitten kun se on tässä, ei haluaisi sitä vielä vaan haluaisi pidätellä sitä, jotta se ei pääsisi ohitse?


Gojit selvisivät talvesta hienosti.


Mukavaa viikonloppua kaikille! JA ihanaa kesää, voi olla, etten kauhean nopeassa tahdissa näitä päivityksiä tänne tee, on menossa jokin taantuma vaihe tässä koneilussa. Mutta tärkeintähän onkin nauttia tästä hetkestä, hengittää sitä sisään talvea varten. Nauttikaa ystävät!

3 kommenttia:

 1. Ihan olen samaa mieltä kanssasi, kesä tuli ihan ryminällä ja nyt kaikki kukat kukkivat samaan aikaan...juhannusruusutkin näyttävät jo olevan jossain paikoin ihan kukassa. Harmi, ja totta, että kun sitä odottaa koko pitkän ja synkän talven, soisi sen kestävän vähän kauemmin, kielotkin kukkivat niin nopsaan, ettei juuri kerennyt keräämäänkään niitä. Valkovuokoista puhumattakaan.
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hiukan liiankin nopeasti tuntuvat kukat nyt kiirehtivän kukkaan ja lakastuvat näillä lämpötiloilla ihan liian nopeasti.

  Tosin itse kyllä tykkään kovasti ,että on lämmintä ja aurinkoista :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista sinulla siellä. Tuntuu tosiaan, että kaikki kukkii ja vauhdilla! Eihän tässä nyt paljon koneelle ehdi, kun pitää nauttia kesästä ja pihasta. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D