lauantai 5. marraskuuta 2016

Talvi "yllätti" kukkijat


Yllä olevat kuvat ovat lokakuun viimeiseltä päivältä, maanantailta. Sitten se tuli - keskiviikkona - talvi.
Niin joutuivat taipumaan niin samettikukat, tuoksuherneet ja Nelly Moser kavereineen. Kärhöt kukkivat tänä vuonna jotenkin myöhään ja olisivat varmaan ilman pakkasia jatkaneet jouluun saakka, mutta nyt lumi ne nujersi. Uusia nuppujakin olisi vielä ollut sekä Nelly Moserissa, Ville de Lionissa ja Princes Katessa. Mutta tuleehan se sieltä taas pian, kesä.

Luultavasti tämä puutarhablogini hiljenee taas tyylilleen uskollisena hetkeksi, vaikka se on aika vaisu ollut nyt muutenkin. Jos puuhiani haluat seurata talviaikaan, käy toisessa blogissani, johon pääset tuosta sivupalkista klikkaamalla:) Mukavaa loppu vuotta kaikille ja nähdään kevään puolella!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Niin tuli talvi meillekin, maisema on todella kaunis kun maassa on kevyt lumipeite. Mukavaa loppuvuotta sinulle! Taidanpa käväistä tuossa toisessa blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaunista on ollut ja kun on vielä aurinkokin paistanut, niin se vaan lisää kauneutta.
   Tervetuloa toisen blogin puolelle:)

   Poista
 2. Kärhöt ovat kukkineet tosi myöhään. Ville de Lyon kukki kyllä myöhään viime vuonnakin ja samoin Pakkanen nujersi sen kukat ja nuput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ville on sitkeä sissi, se on nähty jo monta kertaa ja onkin mm. siksi ehdottomasti lemppari kärhöni. Pakkanen on armoton...

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D