sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Lintuja puutarhassa

Pihabongaus viikonloppuna lintuja oli kovin vähän, mutta ovat kummasti taas innostuneet käymään ruokintapaikalla.


Tungosta lintulaudalla.


Tässä syövät tekemääni siemenkakkua, josta ei tullut kuvaa ehjänä- nyt mennyt jo melkein parempiin nokkiin..Huomatkaa, miten alkutalven lämpimät kelit saivat krookukset nousemaan ylös.

Toivotaan, ettei lumeton alkutalvi saanut paljoa pahaa aikaan puutarhassa. Vähän pelottaa arimpien puolesta. Siinä mielessä ovat paljon lumella siunatut talvet olleet mukavia, että kasvit ovat talvehtineet todella hyvin. Ne arimmatkin.

Mukavaa sunnuntaita ja laittakaahan siemeniä multaan!
Pihavahti

9 kommenttia:

 1. Ihana pihavahti ♥
  Kauniita tipu kuvia.
  Pitäs pistää kohta siemeniä joo, ja viherkasveille vaihtaa multia...

  VastaaPoista
 2. On siellä ainakin hieno pihavahti :),voih krookuksia näkkyy,ei ole lunta paljoa ei,mutta toivoa soppii jotta mikään nyt ei mene pilalle todellakin..:)

  VastaaPoista
 3. Siellähän on vilskettä. Meidän lintulaudoilla on ollut aika hiljaista jostain syystä, vaikka on monenlaista tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Viikonloppuna bongasin meidän lintulaudalla pitkästä aikaa muitakin kuin talitinttejä. Viherpeippoja, hömötinttejä, varpusia ainakin tunnistin. Niitä on sitten mukava seurata!

  VastaaPoista
 5. Pihavahti lienee tottunut lintuihin, kun niin kova kuhina käy talikakun äärellä.

  VastaaPoista
 6. Onpas teillä aikamoista siipien suhinaa lintulaudalla. Itse tykkään kovasti lintujen puuhastelua ikkunasta seurata.Meillä, harmi kyllä ,vuodesta toiseen on todella niukasti vierailijoita,vaikka herkkuja onkin tarjolla.

  VastaaPoista
 7. Wonderful pictures of birds
  Lovely cat :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D