sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Arvottu on!

Kiitos tuhannesti teille kaikille osallistuneille. Huomaan, että puutarhaharrastus ei ole mikään pienen suosion juttu ja kaikille harrastajille se tuntuu tuottavan suurta mielihyvää. Niin se on itsellänikin, puutarha on henkireikä, paikka, jossa myllätessä unohtuvat kaikki murheet ja saa kokea aina yhtä ainutlaatuisen kasvun ihmeen.

Arpoja kirjoittelin 39 kappaletta ja ihan perinteisellä lappuäänestyksellä mentiin. Arvat purkkiin ja voittajaksi selvisi...

LIISAX! Onnea. Laitahan minulle osoitetietosi sähköpostiini mustankissantytar@luukku.com, niin laitan sinulle tulemaan palkintosi, joka on tässä;
 Siemeniä ja lannoitekäpyjä, niillähän pääsee jo puutarhakautta aloittamaan.

Mutta koska olen minä, päätin sitten extempore arpoa myös toisen palkinnon. Voittajaksi nousi BIKKE, Onnea!
Sinulle lähtee myös siemeniä, sekä pieni puutarhakirja, eli pieni muistikirja, johon voit merkitä tärkeitä asioita muistiin. Laita siis sinäkin osoitteesi minulle yllä olevaan sähköpostiin, niin saat pian paketin;)

Siemeniä olen jo tilannut ja saanut, ja kaupassakin kolunnut siemenhyllyjä. Vielä olen malttanut odottaa, mutta pian kylvän jo samettikukat. Pelargoniat talvehtivat huonosti tänä talvena, mutta joitakin pistokkaita sain pelastettua. Toivottavasti lähtevät hyvin kasvuun.
Tästä pitäisi tulla vaaleanpunainen kaunokainen.
 Laskiaispullalaatikkoa katsellessani sain ajatuksen, että sehän on kuin pienoiskasvihuone ja tuuletuskin toimisi. Tuumasta toimeen ja tähän pääsivät kokeeksi paprikansiemenet. Kaupan paprikasta otin siemeniä. Ainakin aikaisemmin ovat lähteneet hyvin kasvuun, nämä eivät vielä ole itäneet, mutta ovatkin olleet siinä vasta muutaman päivän.
Kissoille laitoin kissanruohoa omaan purkkiin, jotta antaisivat sitten taimien olla rauhassa. Saviruukku on sopivan painava, jotta eivät heti sitä saa nurin. Tämä taidokas ruukku on joskus muutamia vuosia sitten koulussa askarreltu kuopukseni toimesta. 
Toivotan kaikille suloista sunnuntaita. Muistakaa harrastaa puutarhaunelmia lumen keskellä!

8 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille! =)

  Mainio tuo pullalaatikkokasvihuone. :D

  VastaaPoista
 2. Oi oi, ihanaa! Kiitos! :)
  Laitankin nyt heti sulle osoitteeni. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut arvonnassa voittaneille!

  Ihana tipuruukku :)

  Kaikenlaista on jo tullut multiin heiteltyä. Nyt sitten vaan jännätään,että miten kasvavat,vai kasvavatko ollenkaan.

  VastaaPoista
 5. Todellakin! Mä muuten kävin täällä ja hyppäsin tuon toisen palkinnon ohi! Ja Todellakin..laskiaispullaloota!! Miksen mä ole tota ite älynnyt? Ihania keltaisia kukkia! Kiitos! Siemenpussit kohta valtaavat meidänkin nurkkia kunhan vaan pääsisin käymään kylämaissa..Nyt meillä velloo lähes 40 asteen kuumeilut! Jo perjantai-illasta asti! Aurinkoa elämääsi!!!

  VastaaPoista
 6. Ja siks toiseks..mä LUULIN olevani jo lukijasi!! Korjasin asian!

  VastaaPoista
 7. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 8. Between vei sanat suustani, mullakin olisi sulle tunnustus, mutta kaksin aina kaunihimpi:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D