keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kasvua näkyvissä - vihdoinkin!

Munakoiso kukkii! Ja runsaasti kukkiikin, ihanata!


 Ja löysimpä yhden raakileenkin, pienen vielä, mutta kuitenkin:D

Paprikatkin alkavat hiljalleen punertaa. Ei ihme, että kaikki kestää, kun on niin saakelin kylmää.
Pepinokin kukkii ja kukat kyllä muistuttavat suuresti munakoison kukkia, ovat vain pienempiä. Nostin Pepinon ulos aurinkoa ottamaan, kun oli hetken lämmintä. Ajattelin, että pääsevät pörriäiset kukkasiin reuhuamaan..
Tomaattejakin ollaan vähän päästy maistamaan, mutta viime vuonna olin niistä tähän aikaan jo tehnyt vaikka mitä. Täältä löytyy maailman helpoin ja herkuin tomaattipiiraan ohje, kannattaa kokeilla!
Nämä kaunokaiset ovat kirjopäivänkakkaroita, joita ajattelin vain esikasvattaa tässä ruukussa. Ne ovat siinä kuitenkin viihtyneet ja kauniita, joten päätin jättää ne siihen.
On meillä sentään joku osannut nauttia auringonsäteistäkin... Rentoa loppu viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kun sulla on jo hyvässä vaiheessa tomaatit ja munakoisot ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna oltiin kyllä jo täysin omavaraisia tässä vaiheessa tomaateissa ja kurkuissa, nyt saa näköjään odotella vielä,,

   Poista
 2. Todella kauniit munakoison kukat! Paitsi, että itse munakoisokin on mielestäni myös nätti :) Kivaa, että kasvua näkyy!

  VastaaPoista
 3. Kasvoiko munakoison pikkuinen alku isommaksi, pääsittekö maistelemaan niitä ? Mulla on munakoiso vain kukkinut ja sitten ne ovat pudonneet. Ei raakileen raakiletta, höh.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit viestin :D